Technikai segítségnyújtás:+36 30 975 0843
 +36 70 325 2845

Vásárlási feltétel

Adatvédelmi tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy fenti személyes adataimat kizárólag a Mosótechnika Kft. (mosotechnika.hu) dolgozói ismerhetik meg.

Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárulok ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adataim kezelésével és felhasználásával a Mosótechnika Kft. (mosotechnika.hu) részemre közvetlen megkeresés módszerével, áruinak és szolgáltatásainak ajánlásával, valamint piackutatás céljából elektronikus (amennyiben a hírlevél opció kipipálásra kerül) és/vagy postai úton reklámcélú anyagokat küldjön.

Kijelentem, hogy tájékoztatást kaptam jogaimról, miszerint a www.mosotechnika.hu címen, valamint az info@mosotechnika.hu ügyfélszolgálati e-mail címén bármikor tájékoztatást kérhetek adataim kezeléséről és kérhetem azok helyesbítését, illetve törlését, valamint a fenti hozzájáruló nyilatkozatomat bármikor indokolás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonhatom.

Vásárlási feltételek

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Cégadatok:

  • Mosótechnika Kft.
  • Cégjegyzékszám: 04-09-009986
  • Adószám: 22716181-2-04
  • Bankszámlaszám: Otp 11733144-20009472
  • Képviselő: Behán Pál
  • Iroda: 5650 Mezőberény, Mátyás király utca 30.
  • Telefon:+36 30 975 0843
  • E-mail: info@mosotechnika.hu
  • Web oldal: http://www.mosotechnika.hu
2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet.

3. A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők:

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár.
A megrendelt áru ellenértékét átutalással, utánvéttel vagy a futárunknak készpénzzel lehet kiegyenlíteni, a megrendeléskor általunk visszaigazoltaknak megfelelően

Az áru átvétele: Mezőberény területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, ennek részleteiről, érdeklődjön elérhetőségeinken. Egyéb településre futárszolgálat útján tudjuk a megrendelt árut eljuttatni, melynek költségei a megrendelőt terhelik.

Raktárkészleten lévő termékeink iránti megrendeléseket a vételár kiegyenlítését követően maximum 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni. A raktárkészletünkön nem található termékek szállítási határidejéről E-mail-ben, vagy telefonon tájékoztatjuk.

4. Az ajánlati kötöttség idejéről:

Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

5. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:

- amennyiben a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

6. Szavatosság:
Termékeinkért a törvényben előírt garanciát, illetve szavatosságot vállalunk. A termékek garanciális javítását illetve cseréjét telephelyünkön végezzük. A garancia nem terjed ki a termékek szállítására illetve a kiszállási költségre.

7. Az oldalak használata:

Az oldalainkon szolgáltatott anyagok önmagukban, jótállás vagy garancia vállalása nélkül jutnak el Önhöz. Az anyagokért történő mindenféle felelősségvállalást elutasítunk.

8. Személyes adatok:

Ha Ön olyan információt közöl ezen oldalakon vagy az oldalak segítségével, amelyek segítségével Ön azonosítható, akkor Ön elfogadja, hogy cégünk azokat az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően őrizze és felhasználja.

9. Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás:

Jelen oldalakról más Internetes oldalakra való kapcsolódási lehetőségek (linkek) kizárólag látogatóink kényelmét szolgálják. Amikor, e kapcsolatokat használja, oldalunkat elhagyja. Cégünknek nem áll módjában ezen oldalak rendszeres ellenőrzése, így azok tartalmáért, elérhetőségéért semmilyen módon nem felel. Az ott található anyagokért, információkért vagy szoftverekért, az azokból származtatható következményekért felelősséget cégünk nem vállal.

10. Az oldalon elhelyezett termékekért, az ott feltüntetett árakért felelősséget vállalni nem tudunk. A termékek és az elhelyezett képek kismértékben eltérhetnek egymástól. A gépek műszaki adatai kismértékben eltérhetnek az oldalon található adatoktól.

11. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget
- ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET
- KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

12. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:

- 1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről

Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

 
Keresés:
Ajánlatkérés
 
Shophunter.eu a boltvadász

Honlapkészítés - Reláció96 Bt.
© 2012 Mosótechnika Kft. Minden jog fenntartva.