Technikai segítségnyújtás:+36 30 975 0843
 +36 70 325 2845

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

neptun5

A Mosótechnika Kft. 2010-ben kezdte meg a tevékenységét. A több, mint 15 éves tapasztalatra építkező vállalkozásunk mobil és telepített mosóberendezések, súrolóautómaták, seprőgépek, porszívók, kárpittisztítók kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.

Cégünk a Nilfisk-ALTO (Wap, Kew) tisztítóberendezések hivatalos márkakereskedése és szakszervize.

Forgalmazott termékeink jelentős részét a dán központú NILFISK-ADVANCE (Alto, Kew, Wap...) cégcsoport, másik nagy részét pedig a Castello és a Maer cég mobil hideg- és melegvizes mosóberendezései, víz és porfelszívó gépei, seprőgépei, padozattisztító gépei teszik ki. Forgalmazott termékeinkhez teljeskörű szervízszolgáltatást, alkatrészellátást és szaktanácsadást biztosítunk.

Nertablue star

Az általunk forgalmazott termékek beépítését vállaljuk. A különböző tisztítási feladatokhoz megfelelő tisztítószereket (BP Wash, Clean Purgatis) eszközöket forgalmazunk.

Saját fejlesztésünk

BP Wash önkiszolgáló autómosó

Másik fő területünk az autóápolási szektor, ezen belül az önkiszolgáló berendezések piacán kínálunk egy mérsékelt árú professzionális megoldást a befektetők számára.

BP Wash

15 évvel ezelőtt kezdtük tevékenységünket a mobil mosóberendezések kereskedelmével és szervizével. Már akkor is a csúcsminőséget képviselve a dán gyártmányú K.E.W. berendezésekkel. A gyár német kézbe kerülése után talalkoztunk először önkiszolgáló autómosó berendezéssel, melyet azóta is szervizelünk. Később jött egy váltás, ami egy belga technikát hozott. Ebből 7 darabot szereltünk (akkor még egy cég alkalmazottjaként) össze Magyarországon és egy öt állású kivitelt Szlovákiában. Az összeszerelés mellett mi végezzük ezek karbantartását is. Ebből adódóan közvetlen közelről találkozunk a hibákkal és a vevői igényekkel.

Több információ

A legtöbb gyártó által gyártott mosó- és tisztítóberendezés javítását rövid határidővel vállaljuk és ezekhez alkatrészt biztosítunk. (pl.: Kränzle, Ipx, Tsx, Match Race, Interpump, Maer, Comet, Lavor, Ipc...)

Igény szerint a javítás idejére cseregépet biztosítunk.

Üdvözlettel:

Behán Pál
ügyvezető

Csúcsminőség kompromiszumok nélkül!

 
Keresés:
Ajánlatkérés
 

Honlapkészítés - Reláció96 Bt.
© 2012 Mosótechnika Kft. Minden jog fenntartva.